FANDOM


Tervetuloa Pulsu Wikiin!Edit

Puliukot, tenukepit ja muut kansankynttilät ovat katoavaa kansanperinnettä. Tämä Wiki on tarkoitettu säilömään kaikki pulsuihin liittyvä tieto ja viisaus.

Wikin on tarkoitus olla kunnioittava näitä rantojen miehiä ja naisia kohtaan, minkä vuoksi loukkaava materiaali poistetaan välittömästi.

"Pulsut ovat nykymaailman shamaaneja. He peilaavat yhteisöä ja sen ongelmia, ja monien on helppo samaistua heihin. Perinteisesti shamaani auttoi parantamaan yhteisön tilaa ja yksilöitä, jotka uskaltautuivat shamaanin vastaanotolle. Nykyään näitä moderneja 'shamaaneja' ei ilmeisestikään oteta huomioon tai kuunnella. Jos ottaisimme pulsut paremin huomioon, parantaisimme myös yhteisöämme."

"Todellisia puliukkoja yhdistää kyllä todella usein joku muukin kuin pelkkä viinan kanssa läträäminen. Harva näistä on erakoituneita juoppoja, vaan kylillä viilettäviä eksentrikoita joilla on ihan omanlaisensa mielenmaailma. Tulee mieleen Intian sadhut, askeetikot ja pyhät miehet jotka elävät lähinnä muiden anteliaisuudesta. Mutta kuten suomalaiseen tapaan kuuluu, suomalainen sadhu vetää viinaa! Ja norttia! Ja turpaan!"

- Lista puliukoista

- Lista puliukkomyytteihin liittyvistä juomista

- Pulsu Wikin ja Puliukkojen mytologisointiryhmän eettiset ohjeet

Puliukkojen mytologisointiryhmä Edit

Wiki on sisarprojekti Facebookissa sijaitsevalle Puliukkojen mytologisointiryhmälle.

SanakirjassaEdit

puliukko

  1. (arkikieli) miespuolinen korvikealkoholin käyttäjä, erityisesti henkilö, joka käyttää pulituuria korvikeaineenaan; rappioalkoholisti

spurgu

  1. (slangia) rappioalkoholisti, juoppo, alkoholisti

Latest activityEdit

Photos and videos are a great way to add visuals to your wiki. Find videos about your topic by exploring Wikia's Video Library.

10417712 790884494289380 5738053351619803522 n

Alan miehet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.